Ads 468x60px

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Καλή Χρονιά!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σας εύχεται Καλή Χρονιά, με Υγεία, Αγάπη και Δημιουργικότητα!!

ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,
την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, τα παιδιά που φιλοξενούνται στην "Κιβωτό του Κόσμου" και οι υπεύθυνοι της οργάνωσης, παρέλαβαν με πολλή χαρά τα δώρα που συγκεντρώθηκαν με τη δική σας αγάπη και διάθεση προσφοράς: παιχνίδια, βιβλία, ρουχα, τρόφιμα, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και χρήματα που συγκεντρώθηκαν για το σκοπό αυτό στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. Ακουσαν τα Κάλαντα απο παιδιά της ΣΤ' τάξης του σχολείου μας και με τη σειρά τους, έψαλαν κι εκείνα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σας ευχαριστεί για την ανταπόκρισή σας!! 

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2017



Αξιότιμοι γονείς /κηδεμόνες,
όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 76ου ΔΣΑ σας διαθέτει το αναμνηστικό ημερολόγιο του 2017!!! Το κόστος του είναι 5€ /το ένα και τα χρήματα θα τα συγκεντρώσουν ο/η εκπαιδευτικός του κάθε τμήματος. Αν κάποιος θέλει περισσότερα του ενός (με ή χωρίς φωτογραφία), παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας που δόθηκε στα παιδιά και επιστρέψτε την στον/στην εκπαιδευτικό ή στα μέλη του ΔΣ.
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Υγεία και πολλά Χαμόγελα!!!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Παράσταση Καραγκιόζη, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στη 1.00!!



«ΚΕΡΝΑΜΕ» ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλεί όλα τα παιδάκια, μικρά και μεγάλα, να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο φιλάργυρος», το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στη 1.00 το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας, από το Θίασο Θεάτρου Σκιών «Αθανασίου»!!! 


Η "Κιβωτός του Κόσμου" στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας!




Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,
στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου Bazaar που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας,  το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00’ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την κυρία Δούκα, υπεύθυνη προγραμμάτων της «Κιβωτού του Κόσμου», η οποία θα μας ενημερώσει για το φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού! Τις ημέρες του bazaar και μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου μπορείτε να φέρετε στο σχολείο τρόφιμα, γραφική ύλη, παιχνίδια και αναλώσιμα είδη ατομικής υγιεινής προκειμένου να δοθούν στις 23 Δεκεμβρίου στην «Κιβωτό του Κόσμου».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2016


Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Δράση για τα παιδιά της Ε' δημοτικού!

Τα παιδιά μας δημιουργούν για τα παιδιά της Κιβωτού
 
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες της Ε’ τάξης, η ομάδα εκδηλώσεων του συλλόγου, σας προσκαλεί το Σάββατο 10/12 και ώρα 17:00 π.μ. στην τραπεζαρία του σχολείου μας. Δύο ώρες απολαυστικής απασχόλησης με την υπεύθυνη της ομάδας Ζώη Ερρικέτη. Μαζί με τα παιδιά θα πλάσουμε, θα σχεδιάσουμε και θα διακοσμήσουμε λαχταριστά μπισκότα. Φέρτε τις ποδιές τους και πολλά γλυκά χαμόγελα! Όποιος από εσάς επιθυμεί να παραμείνει στο σχολείο θα υπάρχει καφές και τσάι μέχρι το πέρας των χειροτεχνιών μας.
Σας περιμένουμε όλους!!
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 76ου Δημ. σχολείου 

Δράση για τα παιδιά της Δ' δημοτικού!

Τα παιδιά μας δημιουργούν για τα παιδιά της Κιβωτού
 
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες της Δ’ τάξης, 
η ομάδα εκδηλώσεων του συλλόγου, σας προσκαλεί το Σάββατο 10/12 και ώρα 17:00 π.μ. στην τραπεζαρία του σχολείου μας. Δύο ώρες απολαυστικής απασχόλησης με την υπεύθυνη της ομάδας Ζώη Ερρικέτη. Μαζί με τα παιδιά θα πλάσουμε, θα σχεδιάσουμε και θα διακοσμήσουμε λαχταριστά μπισκότα. Φέρτε τις ποδιές τους και πολλά γλυκά χαμόγελα! Όποιος από εσάς επιθυμεί να παραμείνει στο σχολείο θα υπάρχει καφές και τσάι μέχρι το πέρας των χειροτεχνιών μας.
Σας περιμένουμε όλους!!
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 76ου Δημ. σχολείου

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Κυριακή 11/12/16, δράση για τα παιδιά της Γ' δημοτικού!

Τα παιδιά μας δημιουργούν για τα παιδιά της Κιβωτού
 
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες της Γ΄ τάξης, η ομάδα εκδηλώσεων του συλλόγου, σας προσκαλεί την Κυριακή 11/12 και ώρα 10:00 π.μ. στην τραπεζαρία του σχολείου μας. Δύο ώρες απολαυστικής απασχόλησης με την υπεύθυνη της ομάδας Ζώη Ερρικέτη. Μαζί με τα παιδιά θα πλάσουμε, θα σχεδιάσουμε και θα διακοσμήσουμε λαχταριστά μπισκότα. Φέρτε τις ποδιές τους και πολλά γλυκά χαμόγελα! Όποιος από εσάς επιθυμεί να παραμείνει στο σχολείο θα υπάρχει καφές και τσάι μέχρι το πέρας των χειροτεχνιών μας.
Σας περιμένουμε όλους!!
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 76ου Δημ. σχολείου

Κυριακή 11/12/16, δράση για τα παιδιά της Β' δημοτικού

Τα παιδιά μας δημιουργούν για τα παιδιά της Κιβωτού

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες της Β΄ τάξης, 
η ομάδα εκδηλώσεων του συλλόγου, σας προσκαλεί την Κυριακή 11/12/16 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων μέσα στο σχολείο μας. Η κυρία Μαυροψαρίδη Τζένη, υπεύθυνη της ομάδας, θα σας ενημερώσει για το εργαστήριο χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Όποιος επιθυμεί να παραμείνει στο σχολείο θα υπάρχει καφές και τσάι, μέχρι το πέρας των χειροτεχνιών.
Απαραίτητα υλικά: Πολλή διάθεση, χαμόγελο και φαντασία!
Σας περιμένουμε όλους!!
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 76ου Δημ. σχολείου 

Κυριακή 11/12/2016, δράση για τα παιδιά της Α' δημοτικού!

Τα παιδιά μας δημιουργούν για τα παιδιά της Κιβωτού

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες της Α΄ τάξης, η ομάδα εκδηλώσεων του συλλόγου, σας προσκαλεί την Κυριακή 11/12 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων μέσα στο σχολείο μας. Η κυρία Φέξη Ευτυχία, υπεύθυνη της ομάδας, θα σας ενημερώσει για το εργαστήριο χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Όποιος επιθυμεί να παραμείνει στο σχολείο θα υπάρχει καφές και τσάι, μέχρι το πέρας των χειροτεχνιών.
Απαραίτητα υλικά: Πολλή διάθεση, χαμόγελο και φαντασία!
Σας περιμένουμε όλους!!
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 76ου Δημ. σχολείου 

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΔΡΑΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


15/01/2017
Βόλτα με τα παιδιά στο «Κτήμα Ζαχαίος» για να γνωρίσουμε από κοντά όλοι μαζί,  τον θησαυρό της ελιάς (βιωματική δράση με θέμα το λάδι).Ενδεικτική τιμή 6ευρώ/παιδί.
Η μετακίνηση για όσους το επιθυμούν θα γίνει με πούλμαν. Το ατομικό κόστος θα είναι ανάλογο των συμμετοχών. Ενδεικτική τιμή 3ευρώ/άτομο.

22/01/2017
Το θέατρο προάγει τον πολιτισμό και εξευμενίζει τα ήθη, γι αυτό λοιπόν  τα παιδιά πάνε θέατρο στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας»
(ομαδικά εισιτήρια 7 ευρώ/άτομο)

29/01/2017
Επίσκεψη στο Αστεροσκοπείο Αθηνών, για να πάμε παρέα με τα παιδιά μας βόλτα στ’ άστρα.
Δωρεάν συμμετοχή

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλούμε συμπληρώστε με τις δράσεις επιλογής σας με τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστείλετε την φόρμα που δόθηκε στα παιδιά συμπληρωμένη, στον δάσκαλο της τάξης τους.